top of page

Tuotteet

Hoitolassani käytän laadukkaita ammattitason tuotteita. 

 

Kasvohoidoissa käytän Esse Skincare -luonnonkosmetiikasarjaa.

Esse luo iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Se käyttää prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja, ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa tehdäkseen toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. 

Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi - se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Essen tuotteet ovat luomusertifioitua, vegaanista, eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, joka tukee reilua kauppaa ja on hiilineutraali yritys.

Lue Essestä lisää täältä!

 

Jalkahoitotuotteissa käytän pääsääntöisesti Peclavus -sarjaa. 

Peclavus-sarjan tuotteita valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita eikä väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä. Ei ole käytetty eläinkokeita. Osalle tuotteista on myönnetty NATURE-sertifikaatti. Tuotteet ja niiden pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Peclavus on saksalainen valmistaja. 

Tuotteita on myynnissä sekä tilattavissa.

Käsien ja kynsien hoidossa tuotteina toimii Pina Parie, joka on saksasalaisen valmistajan. Laadukkaat tuotteet onnistuneeseen ja rentouttavaan kauneudenhoitoon.

Pina Parie -tuotteet on kehitetty ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden kehittelyssä on panostettu korkeaan laatuun, niiden turvalliseen käyttöön sekä kestävään lopputulokseen.

bottom of page