top of page

Esse Skincare

Gelcleanser100ml.jpg

Luonnonkosmetiikkasarja Esse Skincare on saapunut Jennin Kauneusnurkkaan!

Esse luo iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Se käyttää prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja, ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa tehdäkseen toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. 

Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi - se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Essen tuotteet ovat luomusertifioitua, vegaanista, eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, joka tukee reilua kauppaa ja on hiilineutraali yritys.

 

Essen tuotteilla hoidetaan kaikkia ihotyyppejä. Tuotteita löytyy herkälle iholle, akne-iholle, normaalille iholle, ikääntyvälle iholle. 

Ota askel parempaan ihonhoitoon! Tule testaamaan Essen kasvohoito ja koe probioottien voima!

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). 

image.jpeg

Tulevaisuudessa tulemme kaikki pitämään huolta ihomme mikrobeista

Tulemme ymmärtämään, että ihomme mikrobit ovat liittolaisiamme, ja että ne suojaavat ihoamme taudinaiheuttajilta. Tulemme valitsemaan tuotteita, joissa ei ole synteettisiä raaka-aineita, jotka saastuttavat ihomme mikrobiomia. Ruokimme mikrobejamme ja lisäämme ihollemme probiootteja hidastaaksemme ikääntymisen vauhtia ja lievittääksemme herkkyyttä.

 

Tulevaisuus on probioottinen, ei antibioottinen...

ja se tulevaisuus alkaa nyt.

image6.jpeg
image7.jpeg

Miksi kuulemme ihon mikrobiomista vasta nyt?

Viime vuosikymmeneen asti oli kohtuuttoman kallista identifioida mikrobeja niiden DNA:n perusteella. DNA:n sekvenssoinnin hinta on laskenut uskomattoman nopeasti. Tämä salli tiedemiesten käyttää samaa tekniikkaa ihoon, ja sen myötä mahdollistui ottaa kunnolla selvää siitä, mitkä mikrobit elävät luonnostaan ihossa.

 

 

Miten mikrobini vaikuttavat ihooni?

Modernin elämäntavan myötä on yleistä, että iho on monesti matalatasoisessa tulehdustilassa.

Mikrobisi parantavat ihon suojabarrierin toimintaa ja säätelevät ihon immuunivastetta. Terve iho ei ainoastaan näytä paremmalta, mutta myös ikääntyy hitaammin.

Mikrobisi ovat kuin elävä panssari, jotka suojaavat sinua tunkeutuvilta patogeeneilta viemällä kaiken niille kelpaavan tilan.

Ihosi pysyvä mikrobiomi auttaa ylläpitämään ihon hapanta pH:ta ja muovaamaan mikrobista ympäristöä tuottamalla anti-mikrobisia peptidejä.

Ihosi mikrobit tuottavat myös hyaluronihappoa ja muita ihon kosteuttavia tekijöitä.

image2.jpeg
image4.jpeg
image3.jpeg
bottom of page