top of page

Jennin kauneusnurkka
+ hyvinvointi

Jenni Luoma

Urheiluhieroja, Jalkahoidon at., Kosmetologi, lähihoitaja

Palvelen asiakkaitani ammattimaisesti iloisella mielellä, kauneus ja hyvinvointi edellä. Minun vahvuuksiani ovat jalkahoidot, hieronnat, sokerointi ja kasvohoidot. Teen työni huolellisesti asiakasta kunnioittaen ja kuunnellen.

image14.png

Saida Hyötylä 

Kosmetologi

 

Löydät minut Jennin Kauneusnurkasta  viikonloppuisin. Olen erityisen innostunut kasvo- ja jalkahoidoista sekä luonnonkosmetiikasta. Hoitofilosofiani on ”Perusasiat kunniaan” -riittävä puhdistus, kosteutus ja suojaaminen ovat ihonhoidon tärkeimmät asiat. Tervetuloa!

image0.jpeg

Koulutukset

Jenni:

Lähihoitaja, Sairaanhoito ja huolenpito 2012

Intialainen päähieronta 2017

Jalkahoidon at. Lumova 10/2018

Kosmetologin at. Lumova 12/2018

Alexandria Sugaring koulutus 12/2018

Lapinniemen Helmi Sokeroinnin koulutus 1/2019

Happo- ja mikroneulauskoulutus 1/2019

Rolly King Ripsien kestotaivutus koulutus 3/2019

Kulmien laminointi koulutus 8/2019

Esse Skincare koulutus 9/2021

Koulutettu hieroja 6/2023

LIIKETILA.jpg

Tietoa yrityksestä

Mistä Jennin Kauneusnurkka sai alkunsa? 

 

Haave jalkojen hoidosta lähti jo lähihoitajan työssä, kun Jenni sai auttaa jalkahoitajaa ikäihmisten jalkahoidossa.

 

”Löysin ilmoituksen, jossa haettiin uusia jalkahoito-opiskelijoita ja aloitin opiskelut Tampereen Lumovassa Hämeenkadulla. Tuumasin, että haluan hoitaa muutakin kun jalkoja, ja opiskelin itseni vielä kosmetologiksi.

Aloitin hoitotyöt jo opiskeluaikoina kotona sijaitsevassa alkovissa. Aluksi asiakkaitani olivat vain läheiset ja naapurit, kunnes puskaradio alkoi tuottamaan uusia asiakkaita. Pohdin mikä olisi yritykseni nimi ja sain päähäni Jennin Kauneusnurkka, koska työtilani oli silloin pienessä alkovissa.

Valmistuttuani ja jatkaessani yritystoimintaa Tampereen keskustassa halusin pitää saman nimen, koska se kuvastaa hyvin mitä yritys pitää sisällään.

Kauneuden lisäksi mukaan on tullut lisää hyvinvointia, joten halusin lisätä nimeen HyvinvointiPääsin yrittäjän oppisopimuksella opiskelemaan Tredun kautta Pirkanmaan Urheiluhierojakouluun. Nyt olen valmis Urheiluhieroja.”

 

Palveluiden kasvaessa on tullut selkeämmät suosikkihoidot Jennille, joita ovat: jalkahoito, urheiluhieronta, sokerointi ja kasvohoito. 

Näiden palveluiden kasvaessa aikaa kosmetologin töihin ei ole ollut niin paljoa, joten Jenni tarvitsi kaverikseen toisen kosmetologin. 

bottom of page