top of page

Jalkahoidot

Jalat kannattaa hoidattaa ammattilaisella, sillä ammattilainen on perehtynyt jalkojen hoitoon ja niiden mahdollisiin ongelmiin. 

Kosmetologi hoitaa myös jalkoja, mutta jos sinulla on jokin perussairaus, joka vaikuttaa jalkojen hyvinvointiin isosti, suosittelemme kääntymään Jennin puoleen. Jalkahoidon ammattilainen on perehtynyt myös muun muassa diabeetikon ja reumaa sairastavien jalkoihin.

 

Käytämme jalkahoidoissa poraa, jota ei kuitenkaan kannata säikähtää. Poralla saa kivuttomasti, mutta tehokkaasti hiottua kuivaa ihoa tai ohennettua kynsiä. 

Hoitotuotteina käytämme Peclavus-tuotesarjaa, joka valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita eikä kemiallisia- tai silikoniöljyjä.

 

Meiltä löytyy myös Peclavuksen myyntituotteita. Myynnissä on myös kevennystuotteita, jotka tukevat jalkojen virheasentoja.

Jalkahoito

1h 65€

Valitse tämä hoito jos käyt säännöllisesti jalkahoidoissa tai jaloissasi ei ole paljoa hoidettavaa.

Hoito sisältää: kylpy, ihon ja kynsien hoito, kovettumat, halkeamat, känsät, sisäänkasvaneiden kynsien hoito, kynsien lakkaus, rasvaus.

 

Vaativampi jalkahoito

1h 30min 75€

 Valitse tämä hoito jos edellisestä jalkahoidosta on vierähtänyt paljon aikaa ja jaloissasi on paljon hoidettavaa. 

Hoito sisältää: kylpy, kuorinta, ihon ja kynsien hoito, kovettumat, halkeamat, känsät, sisäänkasvaneiden kynsien hoito, kynsien lakkaus, rasvaus.

 

Spa-Jalkahoito

1h 30min 75€

Valitse tämä hoito jos haluat hoidon yhteydessä myös rentoutusta.

Hoito sisältää: kylpy, kuorinta, ihon ja kynsien hoito, kovettumat, halkeamat, känsät, sisäänkasvaneiden kynsien hoito, kynsien lakkaus, rasvaus, hieronta.

Rentouttava Jalkahoito

45min 45€

Kylpy, kuorinta, hieronta ja loppuvoide. Sopii hyvin myös lapsille.

 

Kynsihoito

45min 45€

Valitse tämä hoito jos haluat hoidattaa vain varpaankynnet. 

Hoito sisältää: kylpy, kynsien hoito, sisäänkasvaneiden kynsien hoito, paksuuntuneiden kynsien ohennus, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhaöljy.

Varpaan kynsien kestolakkaus

45€ 

Kestolakkaus pysyy noin 3-4 viikkoa, mutta useimmilla lakkaus pysyy jopa 2 kuukautta. Kestolakan poisto vaatii asetonin tai poiston ammattilaisella. 

Jalkahoito + kestolakkaus

90

bottom of page